Fiskedagene i Thyborøn den 3. august 2024. Vi startede, som sædvanligt efter ferien, på hjemmebane i Thyborøn. Vejret viste sig fra den gode side og det var en dejlig dag med masser af publikum. Som det ses på billederne blev vi budt velkommen af Turistchefen, Mai. I pausen var der fiskeauktion, det er altid sjovt. Men skal ikke stå og vifte med sin mobil, når det sker. En yngre dame købte et parti fisk, men det var egentlig bare meningen at hun ville have haft et billede at Anker og Steen. På denne dag havde vores lydmand, Mathias, sin kæreste og 2 venner med, så der var helt tjek på scenen i en fart.

Bork Festival den 3. august 2024. Bork Festival havde udvidet Havnebaren og der var stort set fyldt da vi spillede. Fantastisk. Som sædvanlig var der masser af hjælp til at få grejet ind på scenen og ud igen. De unge mennesker gør et stort arbejde og holder så et fortjent hvil mens vi spiller. Vi blev præsenteret af den faste konferencier, Stefan, som til ekstranummeret fik hjælp af den gode, gamle showmann, Jacob Haugaard.

 “Fest i haven” hos Mille og Tom, Kliplev. Vi sluttede lørdagen af hos vores venner, Mille og Tom i Kliplev. De holdt en lidt udvidet havefest for familie, naboer og venner. Man kunne få kaffe der var lavet i ladrummet på en gammel knallert og pølser, der var ristet på en endnu ældre Ferguson. En dejlig afslutning på dagen.